top of page

KJØPSVILKÅR

Følgende vilkår gjelder når du handler i nettbutikken under nettsiden www.jeanettelafontine.com (Lafontine Studio - Org nr: 919 289 066) 

Vilkårene gjelder for ordre med leveringsadresse i Norge (unntatt Svalbard). For ordre med leveringsadresse utenfor Norge (pluss Svalbard) kontakt meg gjerne på j.lafontine@gmail.com

KUNSTAVGIFT OG FRAKTKOSTNADER 

Ved kjøp av kunst er alle priser inkl. 5% kunstavgift (lov om kunstavgift av 1948). Kunstavgiften gjelder kunstverk med salgspris over kr. 2000,-. Verk med salgspris til og med kr. 2000,- er unntatt denne loven. Det eneste som kommer i tillegg er fraktkostnader, og dette beregnes i kassen. 

Fraktkostnader (Norge – unntatt Svalbard): 
Alle ordre: 175,- kr
Store maleri på lerret har 3 ulike fraktpriser avhengig av størrelse: 390,- / 590,- / 990,- (fraktkostnaden for din bestilling vises i kassen før du betaler). 

 

Internasjonale forsendelser: kan beregnes individuelt. Please note: International customers are responsible for all duties and taxes – your local Customs Office will help you with further information.

LEVERING  

  • Alle kunstverk på papir sendes innen 1-3 virkedager. 

  • Maleri på lerret sendes innen 3-5 virkedager. 

ORDRE 

Kort tid etter at du har lagt inn en bestilling vil du motta en ordrebekreftelse pr. e-post. Dersom du ikke har mottatt noen form for ordrebekreftelse, kan det skjedd en teknisk feil. Kontakt meg da på j.lafontine@gmail.com , så finner vi ut av det. 

Ved ordre på nett tas det forbehold om at varen på bestillingstidspunktet er tilgjengelig, og endelig ordrebekreftelse vil komme på mail når ordren er sendt.  Jeg forbeholder meg retten til å kansellere en ordre, dersom den av en eller annen grunn ikke lar seg gjennomføre. Du vil i slike tilfelle få tilbakebetalt kjøpesum i sin helhet. 

RETURER 

Du har 14 dagers åpent kjøp når du handler i min nettbutikk (Jfr. Angrefristloven), og jeg forholder meg til reglene for angrerett ved retur av varer. Husk å gi meg en skriftlig beskjed på j.lafontine@gmail.com før varen returneres. Vær snill å gi meg 24 timer på å svare på din henvendelse. 
 

All nødvendig informasjon for din retur er vedlagt i ordrebekreftelsen som du vil motta på epost. Du trenger ikke bruke angrerettskjema for min del, bare ta kontakt så vi kan ordne returen enklest mulig.

Ved retur bes det returneres i originalforpakning, eller tilsvarende forpakning. Returkostnader dekkes av kjøper, som også er ansvarlig for returforsendelsen. 

Vær oppmerksom på at returkostnadene ikke nødvendigvis er de samme som de fraktkostnadene jeg opererer med i nettbutikken. Når det kommer til enkelte store malerier på lerret, så har jeg beregnet å ta en del av kostnadene for å kunne tilby en moderat fraktkostnad til kunder ved bestilling. En eventuell returkostnad vil derfor kunne avvike fra de fraktkostnadene som beregnes i kassen ved kjøp.

Så snart jeg har mottatt kunstverket(ene) og det(de) er uskadet/i opprinnelig stand, vil du få refundert kjøpesummen inkl fraktkostnader på forsendelse fra meg til deg. 

 

Kjøper er ansvarlig for at oppgitt leveringsadresse er korrekt. Dersom en ordre ikke blir hentet eller tatt imot, og av den grunn kommer i retur, mister du således retten til å gå fra avtalen. Kunstverket tilbakeføres i mitt eie, og du vil bli refundert kjøpesummen minus frakt to veier, pluss uavhentet gebyr pålydende kr. 300, for å dekke våre håndteringskostnader. 

Vær oppmerksom på at jeg kun kan kreditere kortet/kontoen som ble brukt som din opprinnelige betalingsmetode. Dette for å forhindre svindel. 

SKADE 

​Oppstår det skade under frakt, og det er synlig skade på emballasje, signer kun med forbehold. Fyll ut et skadeskjema som du vil få av transportøren/Posten når du henter varene, og følg postens prosedyrer. Sørg for å få en kopi. 

Forhåpentligvis er kunstverket inni like helt, men dersom du skulle være så uheldig å mottar en vare som har blitt skadet under frakt, er det bare å ta kontakt. Send meg umiddelbart en mail (og senest 24 timer etter at du har mottatt varen) til j.lafontine@gmail.com, så vi får ordnet opp i dette. 

INNRAMMING 

Minner om at innramming ikke er inkludert, og hvor dette avbildet så er det kun ment som forslag. Alle verk selges uten innramming. Kontakt et profesjonelt rammeverksted eller galleri for å bistå deg med innramming. 

Malerier på lerret er spent opp på en blindramme i tre, og kan henges opp på vegg uten ytterligere innramming. Veldig store malerier på lerret er ikke oppspent og sendes i rull. På de maleriene dette evt. gjelder er det i tilfelle opplyst om under det enkelte produkt, på den siden der du får valg om å legge det i handlekurven. Ved spørsmål eller ønske om at det skal leveres ferdig oppspent, kontakt meg gjerne, så finner vi en løsning. 

SIKKERHET

Nettstedet www.jeanettelafontine.com og dets undersider er lagret på Wix.com sin hostingtjeneste. Alle ordre og innsendinger via kontaktskjema på siden går via Wix.com sin plattform. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.com sin datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene, og tilkoblede/tilknyttede tjenester som Gmail. 

Når du handler i min nettbutikk, håndteres alle betalinger av min betalingspartner Stripe. Jeg har på ingen måte mulighet til å se ditt kortnummer eller andre sensitive opplysninger.

Dersom du heller ønsker at jeg sender deg en faktura så gjør jeg gjerne det. Ordren vil bli sendt så snart jeg har mottatt betaling.

ANNET

Jeg gjør oppmerksom på at fargegjengivelsen av bildene kan variere avhengig av skjerm.

Som kunde kan du fra tid til annen få tilsendt tilbud og informasjon på epost som kan være av interesse. Du kan til enhver tid velge å ikke motta slik kommunikasjon.

Ikke nøl med å ta kontakt på j.lafontine@gmail.com viss du lurer på noe. 

 

Tusen takk for at du handler av meg!

bottom of page